HVA FORELDRE SIER OM OSS

 
” Tenk så heldige vi var da vi valgte Kanutten som oppvekststed for begge barna våre!! Takk for alt dere har vært for dem –takk for alle sanger dere har lært dem – takk for å gi dem slik glede av musikk! Takk for alle klemmer og all trøst. Takk for deres enorme raushet og for alt dere har lært bort ! Takk for deres spor og all varme i 5 år !!”

Familien Hollerud
 

”Tusen takk for flotte 5 år !! Vår sønn har vært utrolig heldig som har fått oppleve deres sprudlende og kjærlige vesen! Deres musikalske glede har gitt han uforglemmelige stunder og musikalitet han kommer til å ha glede av i mange år fremover. Dere vil alltid ha en plass i vår sønns hjerte!”

Familien Lea

 

”Tusen takk for 9 ½ år i Kanutten ! Det er jo nesten ikke til å tro at barnehagetida er slutt for oss... Det har vært viktige år i våre liv, og vi er veldig godt fornøyde med barnehagen vår.
Spesielt har du vært en viktig person for oss, og du har en betydningsfull plass i våre barns hjerter !
For familien Olsen/Usland er dere nesten som familie og regne...
Håper vi fortsatt vil treffes, og du er hjertelig velkommen til oss.
Du har gitt oss mange gode minner, lykke til videre !  ”

Familien Olsen/Usland

 

”Takk for fine stunder og gode minner – takk for oss !
Tusen takk for alt gjennom 3 år hos dere – barna har  storkost seg, og vi håper dere får glede av plommene fra plommetreet dere fikk av oss.
Masse klemmer !!! ”

Familien Verås

 

”Kjære vidunderlige og forunderlige Elisabeth . Takk for noen trygge, kreative, musikalske og lærerrike år ! du har vært med på å gi våre 2 barn en super start på livet !

Familien Skaanes

 

”Tusen takk for alle gode, varme og trygge år i Kanutten Familiebarnehage.
Jeg har hatt det helt supert og kommer til å savne dere alle mye !
Stor klem fra meg – og mamma da .

Familien Alvestad